το βαθύ κράτος

Θα θυμάστε από τον περασμένο Μάιο την υπόθεση Δαμιανίδη, περισσότερο γνωστή ως υπόθεση Δημουλά: Μια συστημική δημοσιογράφος εγκαλούσε για ρατσισμό μία ποιήτρια με καθεστωτικές προτιμήσεις. Μέρος της διαδικτυακής κοινής γνώμης, αντί να καταγγείλει τη δημοσιογράφο (Α. Δαμιανίδη) για διαστρέβλωση, τσίμπησε και κατήγγειλε την ποιήτρια (Κ. Δημουλά)

Η Ε.Πατρικίου μιλούσε τότε για «αποκαρδιωτική αναισθησία των αριστεροειδών που επιβιώνουν ως τάχα διανοούμενοι με μόνο ‘διανοούμενο’ χαρακτηριστικό τους τη βολική τους σύμπλευση με την Αριστερά». Ενδεχομένως να έχετε αντιρρήσεις για τον χαρακτηρισμό.

Εάν ναι, δύσκολα θα μαντέψετε σε ποιάν γνωστή αντιρατσίστρια πρότεινε χτες η κυβέρνηση να συμμετάσχει στο «εποπτικό συμβούλιο» της νέας ΕΡΤ. Εκπληξη, ε;

(το βαθύ κράτος είναι χαρακτηρισμός του Τζίμη Πανούση για τον παλαιότερο Συνασπισμό – ελπίζω τώρα ο χαρακτηρισμός να ισχύει κυρίως για την ΔΗΜΑΡ)

3 thoughts on “το βαθύ κράτος

  1. Καλημέρα, Κέρδια. Κυρίως δεν της συγχωρώ ότι αναγκάστηκα να εκτοπίσω την ωραία λιμνοθάλασσα από την κορυφή της σελίδας του μπλογκ :-)
    Ολα ήσυχα σε σας; ( πάνω; )

  2. Πολύ ωραία η λιμνοθάλασσα. Δεν την έχω δει ποτέ εγώ την Κορώνεια αλλά ό,τι έχω διαβάσει σχετικά είναι πολύ καλό. Όλα ήσυχα εδώ. Το είδες αυτό με τον «΄Ηλιο»; .http://gr.news.yahoo.com/2-707-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-123518771.html
    Ωραία ελληνικά ονόματα δεν μπορώ να πω.
    Καλησπέρα Herr K., χαιρετισμούς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s