Μακρονήσι

επιθεώρηση (ουσιαστικό):
(1) έλεγχος, συνήθως επίσημος, που γίνεται για να διαπιστωθεί αν κάτι λειτουργεί σωστά ή αν ένας χώρος βρίσκεται σε καλή κατάσταση (ο διοικητής έκανε ~ των χώρων του στρατοπέδου)
(2) ελαφρό σατιρικό έργο με μουσικά και χορευτικά στοιχεία (ηθοποιοί / πρωταγωνίστρια της επιθεώρησης)
(3) ενίοτε και τα δύο συγχρόνως

5 thoughts on “Μακρονήσι

 1. Ἐμφύλιος

  Νίκος Καρανίκας Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο… πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
  Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη…κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και απο το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.
  Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί …με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
  Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη.

  Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
  · 4 ώρες

 2. και μία μετριοπαθής αυριανή φωνή:

  @papadimoulis
  Θύμωσε επίσης κ η ηγεσία του ΚΚΕ. Ας καταλάβουν ότι οι αγώνες δεν έχουν ιδιοκτήτες.Ανήκουν σε όλους τους αριστερούς κ προοδευτικούς πολίτες.

 3. Ναι ιδίως το τελευταίο είχε μία ιδιαίτερη λογική (δεν ανήκουν σε κανέναν αλλά ανήκουν στους αριστερούς). Πάντως του Καρανίκα είναι καθαρά πλέον Κουρής. Τι να πεις; Φάρσα μέσα στη φάρσα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s