Είμαστεν τζιείνοι που ‘μαστεν…

Αναδημοσίευση (πηγή)

Οι προδοσίες στην Κύπρο δεν μπορούν να περάσουν, αν δεν τις περάσει η εθνικαφροσύνη των δεξιών ηγετικών κύκλων. Η αριστερά στην Κύπρο προετοιμάζει το έδαφος και η δεξιά υλοποιεί.
[…]
Το ΔΗΣΑΚΕΛ είναι μία πραγματικότητα, είναι το αγγλικό πρακτορείο στην Κύπρο. Είναι τα δύο άλογα του ομόσταβλου Φόρειν Όφις. Το ΑΚΕΛ προετοιμάζει το έδαφος και μετά αναλαμβάνει δράση ο ΔΗΣΥ. Τώρα η λύση σερβίρεται ως ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ, ως ΕΘΝΙΚΗ αναγκαιότητα.
[…]
Οι Κύπριοι είναι πολλά πράγματα. Είναι καλοπερασάκηδες, αθεόφοβοι, ελεεινοί έμποροι (πουλούν και τη μάνα τους), σκατάες, έκφυλοι, φοβητσιάρηδες, καιροσκόποι, δουλοπρεπείς, ευνουχισμένοι και πολλά άλλα τέτοια. Ό,τι και να είναι, όσο αλλοτριωμένοι και αν είναι, έχουν όμως και μια έμφυτη αρετή, το ένστικτο της επιβίωσης και, όταν λέμε επιβίωσης, εννοούμε της ελληνικής επιβίωσης, γιατί ΔΕΝ θα θελήσουν να ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ. Προτιμούν να παραμείνουν μαλάκες παρά να τουρκέψουν. Ως μαλάκες, γνωρίζουν πως μπορεί ο Θεός κάτι να κάνει και να γιάνουν.
[…]
Φυσικά πρέπει να κινήσουμε κι εμείς τας χείρας μας και προφανώς θα τις κινήσουμε όταν έρθει η στιγμή, όταν το μαχαίρι θα είναι στον λαιμό. Έως τότε, πρέπει να αποφύγουμε τον εμφύλιο σπαραγμό. Ήδη οι Συναγερμικοί και οι λοιποί συνιστωντιστές ετοιμάζουν και ακονίζουν τα μαχαίρια. Θα βγουν και στους δρόμους και θα διαδηλώνουν για μια Κύπρο τουρκοποιημένη και τα κανάλια της Ευρώπης και της Ελλάδας θα μιλούν για κυπριακή άνοιξη. Θα προκαλούν με κοινές εκδηλώσεις και άλλα τεχνάσματα made in England and USA, θα φτάσουν σε σημεία σουρεαλιστικά για να αποδείξουν πως όλοι οι Κύπριοι αυτό θέλουν.
[…]
Ο Θεός να μας φυλάει από τον εμφύλιο σπαραγμό. Ο Θεός να μας φυλάει και από τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και ειδικά το άνοιγμα της Αμμοχώστου. Αν ανοίξουν την Αμμόχωστο, προφανώς με το αντάλλαγμα να ανοίξουν άλλα κεφάλαια για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη και την αναγνώριση του αεροδρομίου (δες ψευδοκράτους) της Τύμπου, τότε σίγουρα και σε δημοψήφισμα να πάμε, είτε το κερδίσουμε είτε το χάσουμε, χαμένοι θα είμαστε, διότι απλούστατα οι Τούρκοι θα έχουν κερδίσει το ανεξάρτητό τους κράτος και ας το λέμε εμείς συνιστών κράτος ή ψευδοκράτος ή ό,τι άλλο θέλουμε και θα είναι και συνέταιροι στον νότο και αφέντες όλης της επικράτειας.

Βάσος Φτωχόπουλος

4 thoughts on “Είμαστεν τζιείνοι που ‘μαστεν…

  1. «της ελληνικής επιβίωσης, γιατί ΔΕΝ θα θελήσουν να ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ. Προτιμούν να παραμείνουν μαλάκες παρά να τουρκέψουν. Ως μαλάκες, γνωρίζουν πως μπορεί ο Θεός κάτι να κάνει και να γιάνουν.»

    τι μαλακίες……….

  2. Απλά διαφωνώ με τα περί ελληνισμού που αντιστέκεται και τέτοια……οι άνθρωποι είναι άνθρωποι που διαμορφώνονται από το περιβάλλον τους!

    Νάσαι καλά!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s