αρκετά παίξατε …

… άντε τώρα, έχουμε και δουλειές

πηγή

Στην Ελλάδα ελπίζω να κρατήσει λίγο ακόμα, έχω δει τόσους παλιούς συμφοιτητές και φίλους και θέλω να δω κι άλλους. Ούτως ή άλλως εμείς είμαστε πιο υπάκουοι από τους Ισπανούς, ούτε σημαία δεν κρατάμε, ελπίζω να το εκτιμήσουν αυτό οι φίλοι μας οι αντιεξουσιαστές της κυβέρνησης και να μας αφήσουν να παίξουμε κι άλλο.

Advertisements

5 thoughts on “αρκετά παίξατε …

  1. «Δεν είμαι πολίτης του κόσμου, τέτοιοι είναι ο Στρός Καν και οι γιάπηδες του ΔΝΤ και της GoldmanSacks. Αυτούς θέλουν να μοιάσουν αυτοί που καίνε τις ελληνικές σημαίες σε κάθε ευκαιρία; Εγώ πάντως δεν παραιτούμαι από το δικαίωμα να σέβομαι και να τιμώ την ταυτότητα μου και γι αυτό ακριβώς τον λόγο τρέφω ανάλογο σεβασμό για όλες τις ταυτότητες, όλους τους πολιτισμούς.

    Γι αυτό, την ώρα που όλοι ασελγούν πάνω στο σώμα της χώρας μου, που οι εξουσιαστές της είναι οι ελληνόφωνοι (κι αυτό όχι και τόσο επιτυχημένα) υπάλληλοι της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, την ώρα που ετοιμάζονται να λεηλατήσουν την πατρίδα μου και την ζωή μου, την ώρα που χλευάζουν αυτό που είμαι και αισθάνομαι, αυτή την ώρα, την σημαία δεν την υποστέλλω.»

    πηγη: http://ardinthess.wordpress.com/2011/05/27/

  2. Herr K, καλησπέρα! Καταλαβαίνω ότι μάλλον σε «χάλασε» το θέμα της σημαίας. Το θέμα είναι ότι εμείς που δεν υποστέλλουμε τη σημαία, είμαστε έτοιμοι να την κουβαλήσουμε; Επέτρεψε μου ν’ αμφιβάλλω!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s