Τετάρτη 6 το απόγευμα

DNA της γνωστής οικογένειας από το 1944 βρέθηκε στην ποδιά της Φαιδράς Πορτοκαλέας μετά από 67 χρόνια αναμεμειγμένο με φετινό DNA.

Αλλες πόλεις

Οι διοργανωτές λένε ότι ήδη μερικές χιλιάδες έχουν υποσχεθεί να πάνε. Φυσικά και θα πάω. Κι αν είναι για εκτόνωση μόνο, και αν δεν έχει στόχους, δεν πειράζει: Ας συναντηθούμε με τους γνωστούς μας κι ας μην έχουμε κέφι για επανάσταση μετά …

Advertisements

7 thoughts on “Τετάρτη 6 το απόγευμα

 1. Πιτσιρίκος http://pitsirikos.net/2011/05/ :

  «Δύσκολα τα πράγματα για το Κίνημα των Κτισμένων, αφού –εκτός των άλλων- πάρα πολλοί είναι ακόμα κτισμένοι και μέσα στα κόμματα.

  Αυτό σημαίνει πως αν κατέβουν στο Σύνταγμα οι κτισμένοι του ενός κόμματος δεν γίνεται να κατέβουν οι κτισμένοι του άλλου κόμματος.

  Γιατί, αν –για παράδειγμα- είσαι κτισμένος στο ΚΚΕ δεν μπορείς να κατέβεις στο Σύνταγμα με τους κτισμένους του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι σε συγκέντρωση, ούτε σε αντιπολεμική πορεία δεν μπορούν να κατέβουν αυτοί μαζί – στην Ελλάδα, τα κόμματα της Αριστεράς κάνουν ακόμα και ξεχωριστά αντιπολεμικά συλλαλητήρια. Αν μπουκάρουν μέσα οι Τούρκοι, κάτι μπορεί να γίνει – ίσως, τα δούμε να διαδηλώνουν παρέα.

  Για τους κτισμένους του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δεν το συζητάμε. Αυτοί, ουσιαστικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους αλλά, για να κατέβουν σε συγκέντρωση αγανακτισμένων, θα πρέπει πρώτα να χάσουν τη δουλειά τους στο Δημόσιο. Μέχρι τότε, είναι αγανακτισμένοι με τους άνεργους, τους μετανάστες και όλους αυτούς που τους χαλάνε την παραίσθηση πως είναι μεγιστάνες, αν και μπορεί να βγάζουν 800 ευρώ το μήνα και να γλείφουν κατουρημένες ποδιές. Αν απολυθούν, θα αγανακτήσουν.

  Για τους αναρχικούς, τους αντιεξουσιαστές -και όλη την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά- δεν το συζητάμε επίσης. Αυτοί κατέχουν την απόλυτη γνώση και δεν την μοιράζονται με κανέναν άλλον. Την κρατάει ο καθένας απ’ αυτούς για τον εαυτό του. Αυτοί είναι κτισμένοι στα θεμέλια.

  Τέλος πάντων, ανήκω σε αυτούς που δεν ψηφίζουν –στο 30% του εκλογικού σώματος δηλαδή- αλλά, παρ’ όλα αυτά, έχω πάει άπειρες φορές σε πορείες κτισμένων σε κόμματα και ομάδες. Για συμπαράσταση.

  Επίσης, ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν πως είμαστε ένας λαός και όχι πενήντα διαφορετικοί λαοί. Και οι εχθροί του λαού είναι συγκεκριμένοι, γνωστοί και ορατοί πια απ’ όλους. Δεν θα ήταν καθόλου έξυπνο να πιαστούμε πάλι κορόιδα και να σκοτωθούμε για μια ακόμα φορά μεταξύ μας. Αν είναι να κάνουμε κάποιο λάθος, να μην κάνουμε το ίδιο λάθος. Όλοι κάνουν λάθη αλλά οι έξυπνοι κάνουν κάθε φορά διαφορετικό λάθος – οι ηλίθιοι κάνουν συνέχεια το ίδιο.»

 2. Εμείς εδώ έχουμε στείλει μετανάστες, χρυσαυγίτες και αντεξουσιαστές σε άλλη συγκέντρωση την ίδια ώρα για να τους κρατήσουμε απασχολημένους εκεί!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s