Απογραφή 2011

– Είναι η απογραφή 2011 υποχρεωτική;

– Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το Π.Δ. δυνάμει του οποίου γίνεται η απογραφή (Π.Δ 168/2008  ΦΕΚ 223/τ.Α΄/4/11/2008 – αναζητήστε το εδώ ). Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ψεύδονται όσοι ισχυρίζονται ότι επιβάλλονται κυρώσεις σε πολίτες που δεν συνεργάζονται.

-Πώς αμοίβονται  οι απογραφείς;

Αμοίβονται με το κεφάλι.

– Θα συμμετέχουμε όλοι;

Ενας τουλάχιστον δεν θα συμμετάσχει.

ΥΓ: Το τελευταίο προγεφύρωμα των απατεώνων

Advertisements

24 thoughts on “Απογραφή 2011

 1. Αρνήθηκα τρεις φορές να συμμετάσχω (ξαπόστειλα την υπάλληλο που μου χτύπησε το κουδούνι) και τελικά μου στείλανε χαρτί-ειδοποίηση με προκαθορισμένο ραντεβού.
  Πήρα τηλέφωνο, διαμαρτυρήθηκα, το ακύρωσα, και μου είπαν ότι οφείλω οπωσδήποτε να τους δεχτώ κάποια άλλη στιγμή, καθότι η απογραφή είναι υποχρεωτική…

  • Η απογραφή είναι όντως υποχρεωτική – για το ελληνικό κράτος όμως. Τώρα εάν κανείς θεωρεί ότι το ελληνικό κράτος αυτή τη στιγμή έχει μία νομιμοποιημένη κυβέρνηση, καλώς να απογραφεί.

   Βέβαια μπορεί να τεθεί το ερώτημα στον απογραφέα βάσει ποίου νόμου είναι υποχρεωτική.

   Θεώρημα, σε κανέναν δεν απαγγέλθηκε κατηγορία για στήσιμο σε ραντεβού…

 2. Παράθεμα: Οι Απατεωνιές της Απογραφής (που μόλις άρχισε) « Anti-IMF Collab. Blog

 3. Μια άλλη ιδέα είναι να δίνεις άλλα γι’ άλλα στοιχεία (ειδικά εκεί που ρωτάνε πού κοιμήθηκες την Δευτέρα και για τους «συντρόφους»…

  Προσωπικά (δεν το έχω θεμελιώσει αξιοπρεπώς ακόμη) θεωρώ ότι η συγκεκριμμένη απογραφή έχει και στόχο (ανάμεσα σε πολλά άλλα) την επιστημονικοφανή εδραίωση της εθνικής αλλοίωσης.

  • Δεν θα το πήγαινα τόσο μακρια (επιστημονικοφανή εδραίωση εθνικής αλλοίωσης) – όχι επειδή είναι απίθανο αλλά επειδή δεν έχω κάποιες ενδείξεις.

   [ Γιατί επιστημονικοφανής και όχι απλά στατιστική αποτύπωση; ]

 4. Το κακό είναι πως θα έρθουν ΑΥΤΟΙ στο χώρο μου.
  Και θα περιμένουν να τους δεχτώ σε φιλικό και καλαίσθητο περιβάλλον για να ολοκληρώσουμε μαζί (την έρευνα…).
  Αβάδιστα…

 5. Παράθεμα: Οι Απατεωνιές της Απογραφής (που μόλις άρχισε) « mySatelite

 6. Παιδιά δηλαδή εγώ που απάντησα μόνο στις ερωτήσεις που ήθελα δε θα έχω κυρώσεις; Τί ερωτήσεις ήταν αυτές, το μόνο που δε με ρώτησαν ήταν σε ποια στάση μ’άρεσει να το κάνω, έλεος. Εδώ και μισή ώρα τρέμω!

 7. Φοβάστε την απογραφή μερικοί ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι καθημερινά μάς παρακολουθούν όλους με κάθε τρόπο και ότι όποια στιγμή θέλουν μπορούν να ελέγξουν την ζωή μας. Ας μη παραμυθιάζουμε μόνοι μας τον εαυτό μας, ας δούμε ξεκάθαρα τις αλήθειες, ας πάψουμε επιτέλους όλοι σαν Λαός να κοιτάζουμε ο κάθε ένας το βόλεμά του, τον εαυτούλη του, βράζουμε όλοι μέσα στο ίδιο καζάνι τού Συστήματος. Ας καταλάβουμε ότι η Λευκή Ψήφος στις εκλογές είναι Έγκυρο Ψηφοδέλτιο και ας μη πέφτουμε στην παγίδα τής αποχής.

 8. Εάν στις εκλογές βγούν 50 % Λευκά Ψηφοδέλτια + Μία Λευκή Ψήφος, τότε τι θα γίνει ; Ψάξτε το θέμα αυτό, μάθετε και μετά μη ξαναπέσετε στην παγίδα τής αποχής στις εκλογές. Η αποχή δεν τούς βλάπτει καθόλου.

 9. Αντί να βγάζουν στούς δρόμους άρματα όπως γινόταν σε άλλες εποχές (κοστίζουν και τα καύσιμα τώρα πιά) γεμίζουν τις πόλεις με απελπισμένους Αλλοδαπούς και με εγκληματίες παράνομους Αλλοδαπούς που κυκλοφορούν στούς δρόμους και επικρατεί ο τρόμος έτσι στούς Πολίτες. Κλείνετε ο κόσμος στο σπίτι του και τον αποβλακώνουν με τα κανάλια τής τηλεόρασης, με σκουπιδο-εκπομπές όπως το Πάμε Πακέτο (Άλφα), Πλάκα Κάνεις (Αντέννα), κουτσομπολίστικες εκπομπές Δήθεν Λάιφ-Στάιλ που δεν έχουν καμία σημασία για εμάς

 10. Δεν απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις άνω τών τριών ατόμων έξω στον δρόμο (όπως γινόταν σε άλλες εποχές), επιτρέπετε να διαμαρτυριθεί έξω στον δρόμο όποιος θέλει, ελεύθερα, στέλνουν όμως Δυνάμεις Καταστολής και ανοίγουν κεφάλια με αγριότητα. Το Σύστημα τους λειτουργεί αφού σε αυτήν εδώ την Χώρα ο Λαός ασχολείται με την κάθε ψωνάρα κυρία Αλεξανδράτου αντί τα 10.000.000 Λαού να συγκεντρωθούν γύρω απο την Σοφή Βουλή. Ο λαός κάθεται στον καναπέ του και τρώει αμάσητα τα σκουπίδια τής τηλεόρασης.

 11. Αγαπάς τα παιδιά σου Λαέ ; Τότε αγάπησε και την Ελλάδα που την βούλιαζαν 30 χρόνια επειδή εσύ Λαέ τούς έδινες το ελεύθερο για να την βουλιάξουν. Είναι καιρός να σκεφθείς Λαέ το μέλλον τών παιδιών σου και όχι απλά το καθημερινό βόλεμά σου, πάψε να σκέπτεσαι απλά τον εαυτούλη σου Λαέ. Ας μη τούς επιτρέπουμε να μάς χωρίζουν σε χρώματα, μπλέ, πράσινους ή άλλους. Λαέ όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι τού Συστήματος που θέλουν, ας γίνουμε επιτέλους όλοι Ένα σαν λαός.

 12. Μάθετε να φιλτράρετε με τον εγκέφαλό σας το κάθετι που σας σερβίρουν τα Μεγάλα Κανάλια τών Μεγάλων Δημόσιων Έργων, τα ΜΜΕ είναι τα όργανα τού Συστήματος. Οι καναλάρχες πιέζουν τις κυβερνήσεις, ας πιέζουμε εμείς λοιπόν τα κανάλια με τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας μας για όλα τα σκουπίδια εκπομπές που μας σερβίρουν καθημερινά. Ας απαιτήσουμε να έχουμε καλύτερη τηλεόραση, τηλεόραση που να μας αξίζει, τηλεόραση με περιεχόμενο και με αλήθειες.

 13. Έβλεπες Λαέ (παράδειγμα) τον κύριο Τριανταφυλόπουλο στον Άλτερ που σού έλεγε το ένα και το άλλο για τούς πάντες και τελικά τα αφεντικά του στο κανάλι χρωστούν ένα σωρό χρήματα στο Δημόσιο. Βλέπεις Λαέ τώρα το Κόντρα Channel που πίσω απο αυτό υπάρχει το ίδιο άτομο όπως και στόν Άλτερ και έχει και ραδιόφωνα και εφημερίδες, πώς κόπτεται για τον Λαό λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος αφού ανήκει και αυτός στο Σύστημα, αφού είναι Κεφάλαιο στο Σύστημα. Να φιλτράρεις τα πάντα Λαέ στο μυαλό σου.

 14. Εμείς ο Λαός φταίμε για ότι έχει συμβεί τα τελευταία 30 χρόνια και εμείς πάλι θα φταίμε για όσα θα συμβούν σε βάρος μας. Ας πάψουμε πιά αυτή την συνήθεια που έχουμε σαν Λαός να μας φταίει πάντα ο άλλος και ποτέ εμείς. Τώρα μάς φταίνε οι Αλλοδαποί, μα τούς Αλλοδαπούς κάποιοι τούς φέρνουν τόσα χρόνια επειδή έτσι θέλει το Σύστημα, αυτό βολεύει το Σύστημα, για διάφορους λόγους.

 15. Μάθετε να σκέπτεστε καχύποπτα για το κάθετι. Σίγουρα παίζωντε πολλά παιχνίδια πίσω απο την πλάτη τού Λαού μας.

 16. Σε απασχολούσαι Λαέ το εάν θα χώριζε η κυρία Μενεγάκη, σε αποβλακώνουν με τέτοια ασήμαντα θέματα και απο πίσω σου σού σκάβουν τον λάκο και πέφτεις μέσα αποβλακωμένος Λαέ.

 17. Το Σύστημα θέλει να εξαφανίζεται κάθετι το Εθνικό, για να διαλυθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες με ειρηνικά μέσα. Λαέ σκέψου τα παιδιά, το μέλλον τών παιδιών που εσύ τα έφερες στον κόσμο.

 18. Εγώ άκουσα και έζησα και το άλλο. Επειδή ο κόσμος περιμένει κάποιον να του χτυπήσει την πόρτα, οι ελεϊνές εταιρίες τηλεφωνίας, έστειλαν έξω τους γλύφτες, για να τσιμπήσουν συμβόλαια, με αφορμή μια «έρευνα αναβάθμισης δικτύων» και κάτι τέτοιες βλακείες.

  Δείτε εδώ:
  http://anthropako.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

 19. Εναντίον τίνος θα υπάρξουν συνέπειες αν αρνηθεί να απογραφεί, όπως ανυπόστατα και προφορικά ισχυρίζονται, εφόσον δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται στα απογραφικά δελτία;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s