Απόπειρα εκλογικής νοθείας

Απόπειρα νοθείας στις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα καταγγέλλει η εφημερίδα Ποντίκι (28.10). Το δημοσίευμα δεν αναφέρεται στην προπαγάνδα από τα ΜΜΕ αλλά σε πιο παραδοσιακή μέθοδο: εγγραφή με εμφανώς ψεύτικες διευθύνσεις (όπως καταστήματα, ερείπια, οικόπεδα…) στους εκλογικούς καταλόγους. Η παράνομη εγγραφή αφορά πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την Ανατολική Ευρώπη.

Το δημοσίευμα επιρρίπτει ευθύνες στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο ανταπαντά επιρρίπτοντας ευθύνη στο Δήμο Αθηναίων.

Πηγή (και συνέχεια) εδώ.

Advertisements

13 thoughts on “Απόπειρα εκλογικής νοθείας

 1. Και μια που μιλαμε για εκλογες:

  Συνέντευξη σοκ Δημαρά, λέει ο τίτλος του παρακάτω ποστ:
  http://syrizaeydap.wordpress.com/2010/10/29/%CE%BF%CE%BA%CF%8429-2/

  Και είναι όντως σοκ. Αλλος τίτλος θα μπορούσε να ήταν: γιατί ο Μωαμεθ ο Πορθητής, ο Στρος-Καν ή ο Γκούφη είναι καλύτερες υποψηφιότητες για την Αττική

 2. Καλά, για τον Γκούφη δε μπαίνει θέμα Κύριε Κ., για τους άλλους δεν ξέρω!
  Το άλλο με τον αριστερό το άκουσες;;;

  ‘…ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΤΙΚΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ…,

  λέει…
  http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2010/11/blog-post_128.html

  Τι να έχει στο νου του το παλικαράκι των ‘αριστερών’;….. Ψάχνει κι αυτός να βρει τη ‘φόρμουλα’…. Βρε τι γίνεται στον κόσμο… ‘χειραφετητική κρατούσα κουλτούρα’ χωρίς ένα διαθρησκειακό ‘μανιφέστο’ γίνεται;; Όχι βέβαια! Όλοι δουλεύουν για ένα σκοπό, για τον ίδιο σκοπό! ποιος ξέρει;;

  Τελικά τα πράγματα πάνε πιο γρήγορα απότι νόμιζα!

 3. Herr K, συγγνώμη για την εκτός θέματος ερώτηση αλλά πειράζατε, από μικρός, τους γάτους της γειτονιάς σας;
  Αλήθεια, τους πετυχαίνατε ποτέ με το φυσοκάλαμο;

 4. Συγγνώμη, κ. Κάππα, στο εξής θα σε παραπέμπω μόνο σε όσους έχουν τη δύναμη να σε κάνουν σοφότερο! Εδώ που τα λέμε όμως η παραπομπή μου είχε περισσότερο ως στόχο κάποιους φίλους σου, που, πάντα κατά τη γνώμη μου, είναι αλλού γιαλλού σε ορισμένα θέματα!

  Λοιπόν,
  «»…θα έπρεπε να στρέψουμε το κριτικό μας βλέμμα σε εμάς τους ίδιους και να αναρωτηθούμε κατά πόσον η αφηρημένη μας πολυπολιτισμικότητα έχει οδηγήσει σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση πραγμάτων…'»

  Προσωπικά δε θεωρώ καθόλου δική μου αυτή την αφηρημένη πολυπολιτισμικότητα!
  Αν το ‘παλικαράκι’ τη θεωρεί ‘δική του’ γιατί ‘έβαλε’ το χεράκι του να στηθεί αυτή η ….αφηρημένη, σε εμάς μένει να του τραβήξουμε το αυτάκι !
  Τώρα οι άλλοι, που νομίζουν πως όλη αυτή η μετακίνηση πληθυσμών, λαθραία ή μη, είναι αποτέλεσμα των πολέμων κι άλλα τέτοια απλώς είναι κοντόθωροι!!!
  Και αν δεν συνέλθουν θα θεωρούνται, γραφικοί!!

  ‘….Έστω και αν οι φιλελεύθεροι αριστεροί αποδοκιμάζουν την ιδέα μιας «κρατούσας κουλτούρας» ως λανθάνοντα ρατσισμό, οφείλουμε ωστόσο να παραδεχθούμε ότι αυτή είναι τουλάχιστον μια περιγραφή που απηχεί την πραγματικότητα…..’

  Αν τέτοιες κουβέντες δεν υπονοούν μια κάποια συνεργασία των ‘αριστερών’ με τους κρατούντας, δλδ τα αφεντικά, ώστε να ‘στήσουν’ από κοινού μια νέα κρατούσα κουλτούρα, που φυσικά θα περιέχει ψήγματα από όλες τις υπάρχουσες, τότε και οι φίλοι σου δε θα βγουν σοφότεροι. Με τη διαφορά πως εσύ δεν βγήκες σοφότερος γιατί ήδη γνωρίζεις πως οι ‘αριστεροί’ πάει χέρι χέρι με τους κρατούντας!!

  Αν τώρα σκεφτείς και το άλλο που είπα σε προηγούμενο ποστ, ότι οι ηγέτες όλων των θρησκειών όλο και πιο συχνά συναντιούνται και πολλοί λένε ότι ετοιμάζουν ένα κάποιο διαθρησκειακό ‘μανιφέστο’, καταλαβαίνεις ότι όντως οι προσπάθειες όλων μα όλων είναι προς αυτή την κατεύθυνση! Τη νέα κρατούσα κουλτούρα!

  Όταν πριν 1-1,5 χρόνο στο μπλογκ φίλης σου όπως και στο δικό σου είπα όλα τα παραπάνω, με άλλα λόγια, πολλοί ίσως με θεώρησαν ‘γραφικό’ κτλ κτλ
  Ελπίζω να άλλαξαν λίγο τα μυαλά τους!

 5. Α, αυτό εννοείς, Αντώνη; Τι να κάνουμε, τα έχουν αυτά οι πρόωρες προφητείες, φαντάζουν ακατανόητες.
  http://ksefoto.net/?p=37
  Εγώ πάντως πραγματικά εξεπλάγην – εσύ όχι, το αναγνωρίζω – με το πόσο αδιάντροπα βρέθηκαν πολλοί στην αλλη οχθη που έλεγε κι ο κυρ Θύμιος μερικές αναρτησεις πριν.

 6. Άσε, Κάππα, πάλι θα μαλώσουμε!
  Ο ΔΔ υμνεί ό,τι προσπαθεί να στήσει ο ΖΖ με τους άλλους εις βάρος αυτού του τάχα ‘Μεσαίωνα της μήτρας’ κι άλλα τέτοια απίστευτα! Μα τόσο έχουνε ‘πάθει’ οι άνθρωποι;;!
  Εν ολίγοις, να πω και το παράδειγμα που μου αρέσει τόσο, ονειρεύεται όσο κανείς άλλος έναν Neo! Έστω στην υποψία της έλευσής του, νομίζω πως είναι ικανός να αναποδογυρίσει τα πάντα και να ξεκινήσει «καταστροφές μνημείων και εθνικών συμβόλων, δολοφονικές επιθέσεις εναντίον προσώπων που οι επιτιθέμενοι τα θεωρούσαν υπεύθυνα για το κακό που τους είχε βρει».
  Αυτός δλδ είναι, τρόπον τινά, έτοιμος για πόλεμο με το έθνος, με την Εκκλησία και δε το κρύβει άλλωστε!
  Αυτός δεν καταλαβαίνει ότι έρχεται η μπόρα αλλά κάνει ό,τι περνά από το χέρι του ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΟΡΑ! Περιμένει διακαώς να έρθει η μπόρα, η νέα κρατούσα κουλτούρα!!
  Δεν είναι προφήτης όπως λες αλλά, χωρίς να το καταλαβαίνει, δια μέσω αυτού θα πραγματοποιηθεί η προφητεία!
  Φαντάσου τι μας περιμένει εμάς τους χριστιανούς όταν όλα θα είναι έτοιμα για την νέα αυτή κρατούσα κουλτούρα! Άσε….
  Αλλά, όπως θα έλεγε και το φιλαράκι σου το μαύροχάλι, εμείς οι χριστιανοί μιλάμε για αυτά, που θέλει και περιμένει με λαχτάρα ο ΔΔ, 2000 χρόνια τώρα!!!

  Μα που τους βρίσκεις, άνθρωπέ μου;;
  Τι σε τραβάει;
  Με σύγχυσες πάλι! Καλύτερα να κάνω κανα διάλειμμα μερικών μηνών, πάλι! Μη πάθω και κανα ισχαιμικό μ’αυτά που ακούω!
  Την αγάπη μου!
  ;–)

 7. Περίεργη η ερμηνεία σου του Δημητριάδη. Τα αντίθετα κατάλαβα εγώ.

  Ο Νeo τωρα πώς συνδέεται; Η, τουλάχιστον, τι ερμηνεία του δίνεις εσύ; Γιατί στην ταινια μια πιθανη ερμηνεία του ρόλου του είναι ακριβως του Μεσσία.

 8. Α, βρε Κάππα μου, μέβαλες και τον ξανάκουσα και όχι δε βγήκα σοφότερος αλλά…. φρίκαρα και πάλι! (δεν είναι μόνο το απόσπασμα στο οποίο σε παραπέμπω αλλά και άλλα… συνεντεύξεις, κείμενα κτλ)
  Λοιπόν, στο:
  http://lomak.blogspot.com/2010/04/14-10_16.html
  άκουσε μόνο το: 1:05:00 έως 1:08:00 . Αν δε βαριέσαι άκουσέ το από το 1:02:00. Τέτοιο ‘πάθος’ για γκρέμισμα βρε παιδί μου δε το συναντάς εύκολα! Όταν το πρωτοάκουσα συγχύστηκα τόσο που έγραψα σχόλιο όπου διαμαρτυρόμουν για αυτά που ακούγονται σε κρατικό κανάλι! Πληρώνουν οι άλλοι για να ακούμε όοοοο,τι νάναι!!!!!!!
  Λοιπόν, Κάππα μου, το δίχως άλλο τότε που με παρεξήγησες όταν σε πείραξα με το έργο «matrix: Η επιστροφή του Σούπερ Γκούφη» μάλλον δεν είχες καταλάβει ότι συνδύασα όλα αυτά που έλεγε ο φίλος σου ο κυρ Νίκος για το άβαταρ, με όλα αυτά που έχω, σαν περίγραμμα, στο μυαλό μου!
  Δλδ ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να γκρεμίσουν(αποδόμηση που λέγαμε άλλοτε) τα πάντα και να στήσουν μια νέα κρατούσα κουλτούρα που λέει ο ΖΖ!
  Ο καθένας βεβαίως τα έχει όπως θέλει στο μυαλό του, θολούρα ακόμη, αλλά ο κοινός παρανομαστής είναι ένας άνθρωπος απελευθερωμένος πια από τα «δεσμά» του. «Δεσμά» τα οποία έχει παλαιόθεν! Πλάτων-Αριστοτέλης-Χριστιανισμός! Κυρίως ο χριστιανισμός στα μάτια τους είναι εμπόδιο στην πορεία τους προς την «ελευθερία»! Βεβαίως ούτε και για τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη θέλουν να ακούσουν κι μη τους δίνεις σημασία οτι τάχα τους μελετούν και τους δέχονται!
  Βεβαίως αυτό δε γίνεται έτσι χωρίς ένα κάποιο ‘ρήγμα’! Μέσα από το υποτιθέμενο ρήγμα θα δουν, τάχα, τι χάνανε τόσα χρόνια που ήταν δέσμιοι! Ότι χάσανε 2000+ χρόνια ‘ελευθερίας’.
  Ότι θα φανεί κάποιος Neo, θα φανεί! Τον χρειάζονται! Πώς θα είναι και τι σημεία θα ενεργεί ώστε όλοι τους να δουν το «ρήγμα» και να «παραμυθιαστούν», μένει να το δούμε!
  Αλλά αυτά τα έλεγα και στο ποστ του φίλου σου του κυρ Νίκου ‘ τι προσκυνάνε στο Μενίδι’ πριν 2 χρόνια!! Αφού δε κατάλαβες ούτε εσύ τι έλεγα τότε φαντάζομαι πως με έβλεπαν οι άλλοι!!! Άσε….!!!

  Αλλά κι εσύ βρε Κάππα να καταλάβεις τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που κατάλαβα εγώ διαβάζοντας τα του ΔΔ…απίστευτο! Τόσο ανυποψίαστος; Χειρότερος κι από το Λεωνίδα με τον συνονόματο!

  Εκτός κι αν με πειράζεις….

  Δε γράφω άλλα…και πολλά έγραψα…

 9. Αντώνη,
  πολύ ενδιαφέρον το λινκ σου, σ΄ευχαριστω .

  Καταρχάς άλλο το κειμενο (πεθαινω σα χωρα, εν προκειμένω) κι αλλο ο συγγραφέας του (Δημητριαδης) – ποσο μάλλον όταν μιλάει 32 χρονια αφοτου το εγραψε.

  Η συνεντευξη του, τώρα, με παραξένεψε. Μου θύμισε λίγο αυτό που αποδείκνυε ο Σπύρος Κουτρούλης για τον Νίκο Δήμου ( http://www.ardin.gr/node/3275 ), ότι δηλαδή ένας ανθρωπος με ευαισθησίες και παιδεία παιρνει πολιτικές θέσεις που αντιφάσκουν πληρως με αυτες.

  Ο Δημητριάδης στη συνέντευξη φαίνεται να αντιφάσκει και προς τα ιδια του τα λογια. Η ερμηνεία που δίνω – αντίθετα με σενα – είναι ότι παίρνει αποστάσεις από το πολύ δυνατό και αντι-μηδενιστικό κείμενό του λόγω φόβου ή συμφερόντων του.

 10. Κάππα μου, εγώ τουλάχιστον δε θα μπω στον κόπο να δείξω την ασυνέχεια του ΔΔ.
  Θεωρώ όμως πως τα ίδια μηδενιστικά, αντίχριστα και απαράδεκτα έλεγε και πριν 32 χρόνια. Τον χαρακτηρίζει δλδ η συνέχεια.
  Εξάλλου γιαυτό τον κάλεσε ο συμπαθής αλλά μάλλον ανυποψίαστος Σαββίδης, να δουν μαζί το, τάχα, ‘έργο’ του. Και φυσικά δεν πρόσεξα, στη εκπομπή του Σαββίδη, να προσπαθεί, ο ΔΔ, να πάρει αποστάσεις από αυτά που έλεγε τότε…
  Αλλά αρκούν αυτά, θεωρώ περιττή την όποια περαιτέρω κουβέντα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s