Κέρκυρα, 21 Αυγούστου

Κατόπιν επίμονου λαϊκού αιτήματος, διοργανώνουμε εκδήλωση την 21η Αυγούστου σε παραλία της Κέρκυρας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύντομες εισηγήσεις και τα συνήθη ελληνικά: μεζέδες (με μέτρο), μουσική, μπάνιο, ποτό.

Η εκδήλωση θα κινείται στον αστερισμό του εθνολαϊκισμού. Μεταξύ άλλων είναι ευπρόσδεκτοι: προυντονικοί, πατριωτικο-καστοριαδικοί, αρανιτσικοί . Ο ακριβής τόπος συνάντησης θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή από το φόβο επιδρομής ποσαδιστών τεταρτοδιεθνιστών.

Συνδιοργανωτές είναι προς το παρόν:  

ΕφηβοςΚανάλιΠοίηση στη σκάλα ΣυνειρμόςCoerdiaHerr K. Il TrovatorePorta aurea

Δηλώσεις συμμετοχής στα κατά τόπους ιστολόγια.

49 thoughts on “Κέρκυρα, 21 Αυγούστου

 1. μια χαρά περνάτε εκεί στο νότο!
  κρίμα που θα είμαι λίγο βορειότερα και αρκετά ανατολικότερα και δε θα μπορέσω να παρευρεθώ. να μου φυλάξετε κάνα μεζεδάκι ε; :P

 2. Κατάλαβα.

  Σύναξη συμμοριτών-κομητατζήδων στη νήσο των Φαιάκων με πρόσχημα τα blogs και την εθνικολαϊκιστική τους αποστολή.

  Κάτι ξέρει ο Καρατζαφέρης που ζητα άρση της ανωνυμίας σας. Ποιοι είστε εσείς κύριοι; Και ποιος είναι αυτός ο κύριος Κ που αυγουστιάτικα καλεί σε αυτή τη συνάντηση αποκλείωντας συστηματικά και τους σύντροφους της ποσαδικής Διεθνούς;

  Αμέσως στο blog μου να σας καταγγείλω!

 3. Εν όψη των επερχόμενων αγώνων και όπως έλεγε και ο πρόεδρος Μάο «…να περικυκλώσουμε το κέντρο από την ύπαιθρο…». ΄Ετσι διαλέξαμε μια …κοσμοπολίτικη ύπαιθρο. Κάποιος σύντροφος είπε «…να ξεκινήσουμε από την Θεσσαλία όπως και ο Αντύπας…» αλλά είπαμε να τον συγχωρήσουμε γα πρώτη φορά και να εφαρμόσουμε, για μια και μοναδική φορά, το «ν’ αφήσουμε εκατό λουλούδια ν’ ανθίσουν και εκατό σχολές να συναγωνίζονται» αλλά αν το ξαναπεί… θα πάθει ότι και ο Αντύπας αλλά όχι από τους τσιφλικάδες…

 4. Κροτ, καλό καλοκαίρι! Αμα περισσέψει παστουρμάς θα στον φυλάξω.

  Pavlosk, δεν δικαιούσαι να ομιλείς. Είναι γνωστή η ύποπτη τακτική σου που οδήγησε στη διάσπαση του εβδομοδιεθνιστικού κινήματος και στη δημιουργία της ασφαλίτικης όγδοης διεθνούς.

  Κανάλι, ως γνωστόν η Κέρκυρα επελέγη για να αποτρέψουμε τυχόν μαοϊκούς εισοδιστές από το να κάνουν μεγάλη πορεία προς την Αθήνα.

 5. Krot,
  δυστυχώς κινούμαστε στον αστερισμό του εθνολαϊκισμού, οπότε παστουρμά. Δεν θα έχουν περισσέψει λίγα βολ ω βαν από το κέτερινγκ της αντίστοιχης διεθνολαϊκής εκδήλωσης ;

 6. Ενημερώνω τους συμμετάσχοντες.
  Προσοχή!!! Εάν ο Χερκάπας υποβάλλει μια (ταχαμου-τάχαμου) σοβαρή και προβοκατόρικη ερώτηση, το κάνει για να αποσπάσει την προσοχή του συνδαιτημόνος ώστε να φάει μόνος του τον παστουρμά (και το τούρκικο τυρί).

  Κανάλι Ευχαριστώ,
  Αποδέχομαι και περιμένω λεπτομέρειες.

 7. Τροβατόρε, τώρα το κατάλαβες;
  Δύτη, σε προσεχές ποστ: η υπεροχή του Ιονίου σε σύγκριση με τις ασιατικές στέππες ;-)
  Γιάννη, ομολογώ την άγνοιά μου: ποιοι είναι οι έψιλον;

 8. Γιάννη
  Εμείς είμαστε η εμπροσθοφυλακή των» Έψιλον».
  Σου το κρύβαμε τόσον καιρό αλλά ήρθε ,πλέον η ώρα να μάθεις με ποιούς κάνεις παρέα.
  Τυχαία νομίζεις έχω το παρατσούκλι «ο Έλληνας»?

 9. Ο κύριος όγκος των δυναμεών μας θα έρθει απο τον Άλφα του Κενταύρου (και ουχί από τον Σείριο, όπως διατείνονται οι αδαείς).
  Σκοπός μας είναι να καταργήσουμε το μνημόνιο, να εκθρονήσουμε τον Πάγκαλο, να καθιερώσουμε κατώτατη συνταξη 4652 ευρώ απο τα 18 με μηδέν προυπηρεσία, να εισπράξει ο χερκάπας αυτά που του χρωστάνε , να με ερωτευτεί η ακατανόμαστη και να μην ημπορεί, πλέον να ζήσει χωρίς εμένα.

 10. Έλλην, σας παρατηρούμε με μεγάλη προσοχή και με πολύ υπομονή. Βλέπουμε πως συνεχίζετε να παραμένετε αδρανείς, μα και ακόμα οπαδοί των καταστροφέων σας (πολιτικούς, εκκλησία, οργανώσεων). Ακόμα πιστεύετε όλους αυτούς που ξεπουλούν την Ελλάς και κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν και να αφανίσουν τους Έλλην. Έχουμε δοκιμάσει διάφορους τρόπους ομιλίας μα και γραφής ώστε αυτά που σας λέμε να γίνουν κατανοητά, μα βλέπουμε πως δεν ξυπνάτε, συνεχίζετε τον ύπνο του δικαίου.

  Όλα όσα έχουμε πει και λέμε (γράφουμε) έχουν γίνει και γίνονται, κανείς μιαρός ή ανθέλληνας (πολιτικοί, εκκλησία, οργανώσεις) δεν μπορεί να τα ανατρέψει, και ουδείς δύναται να τα διαψεύσει.
  Ως καθάριοι Έλλην Πελασγοί και Έψιλον ΕΥ «Ομάδα Έψιλον», κρίνουμε πως πρέπει να δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία εις τους Έλλην Πελασγούς της Ελλάς καταμαρτυρώντας για πολλοστή φορά το τι μέλλει γενέσθαι, ώστε να αφυπνιστούν και να μεριμνήσουν πράττοντας αυτή τη φορά σωστά. Απομακρύνοντας από την Ελλάς την Εβραιογενή Εκκλησία, Πολιτικά κόμματα και πολιτικούς, αλλά και τις ανθελληνικές οργανώσεις, έτσι ώστε όλοι μαζί οι Έλλην Πελασγοί να εργαστούν για την Ελλάς μα και δια τους ιδίους τους Έλλην. Τα φιδόγλωσσα Μ.Μ.Ε. όπως και οι πολιτικοί (συνδικαλιστές κ.α.) μέσα στην αγνωσία τους και την ηλιθιότητα που τους διακατέχει, παπαγαλίζουν αυτά που τους λεν τα αφεντικά τους με αποτέλεσμα να πλανούν τους Έλλην Πελασγούς. Μιλούν για οικονομική κρίση, ασφαλιστικά μέτρα, ημερομίσθια, ανεργία, καταστροφές, κλπ. χωρίς να γνωρίζουν καν πως όλα όσα δημιουργούνται είναι από δυνάμεις που ούτε καν γνωρίζουν ή μπορούν να φανταστούν. Πότε επιτέλους θα μάθετε μιαρά ανθελληνικά ανθρωπάρια πως ουδείς από εσάς μπορεί να αντικρούσει ή αναιρέσει όλα όσα λέγονται και γράφονται από τους Έψιλον ΕΥ.

  Βιβλιογραφία θα βρεις εδώ :
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82#.CE.92.CE.B9.CE.B2.CE.BB.CE.AF.CE.B1

 11. Ολοκληρώνω τις επόμενες μέρες διατριβή με θέμα «Ομάδα Ε, Νεφελίμ και ιστιολογική αντεπανάσταση». Αντικείμενο της το ξεμπρόστιασμα του Herr K και των θλιβερών ακολούθων του που τον Αύγουστο του 2010 προχώρησαν σε κανιβαλικές ανθρωποθυσίες συντρόφων ποσαδιστών στην Κέρκυρα. Αφού επέβαλαν στους συντρόφους βασανιστικό θάνατο με κατάποση παστουρμά μέχρι τελικής πτώσης στην συνέχεια τους κατασπάραξαν κάτω από τη ματωμένη πανσέληνο τραγουδώντας Bandiera Rossa και Βέμπο στα αραμαϊκά.

  Η διατριβή θα αναρτηθεί κατ’αποκλειστικότητα στο blog μου.

 12. προχώρησαν σε κανιβαλικές ανθρωποθυσίες συντρόφων ποσαδιστών στην Κέρκυρα. Αφού επέβαλαν στους συντρόφους βασανιστικό θάνατο με κατάποση παστουρμά μέχρι τελικής πτώσης στην συνέχεια τους κατασπάραξαν κάτω από τη ματωμένη πανσέληνο τραγουδώντας Bandiera Rossa και Βέμπο στα αραμαϊκά.

  ολαλα
  πολύ ωραίο ακούγεται το φετινό καλοκαίρι.
  μπορεί χρήματα να μην έχουμε αλλά από θεάματα θα χωρτάσουμε στο νησί του Άγι Στίνα.
  και αρχειομαρξιστές και αρχειομαρξιστές.
  να καλέσω τον Φελέκη;

 13. Γιάννη
  Μέχρι στιγμής φαινόταν πιό εύκολο γιατί ελπίζαμε στη συνεισφορά του Καναλιού.
  Τώρα έχει αρχίσει να επικαλείται (και αυτός) την οικονομική κρίση και αυτό με βάζει σε σκέψεις.

 14. Ανακοινώνω (περιχαρής) ότι κατέληξα στα δύο (παρακαλώ) «κομμάτια» μου, που θα παρουσιάσω στα «χερκάπεια 2010».
  Μην επιμένετε δεν ημπορώ να τα ανακοινώσω.
  Θα είναι έκπληξη. Καθώς, άλλωστε, ισχύει για όλους.

 15. Θα κοπεί ο βήχας και η χαρα της π…!

  Ορκισμένοι σύντροφοι της ποσαδικής Διεθνούς, ζηλωτές των νεφελίμ, ελευθεριακο-αναρχο-τέκτονες και αφοσιωμένοι μετα-ζαχαριαδικοί οργανώνουμε αντι-συμπόσιο την ίδια ημερομηνία, στον ίδιο τόπο, που μας μαρτύρησε με κρυπτογράφημα μέσα από αυτά τα σχόλια «άνθρωπός» μας στο ηγετικό επιτελείο του κ.Κ.

  Herr-Καππάδες, δεν σας περιμένουμε. Σας ψάχνουμε!

 16. Εμένα θα με βρήτε στον Απραό. Ρίχνω τα μακροβούτια μου και περιμένω να με σώσει η Λουίζα ναυαγοσώστρια από την Περίθεια (ίδια η Yasmin Bleeth στο Baywatch, στο πιό μελαχροινό).

 17. σκόπιμη η επιλογή της Κέρκυρας. Σαφής προσπάθεια αποτροπής διαφόρων περίεργων που θα επιθυμούσαν, ενδεχομένως, να συμμετάσχουν.

  Αναμένουμε την επόμενη σύναξη πλησίον των Αθηνών, ίνα προσέλθωμεν μετά φόβου Θεού.

  Υ.Γ. Οπισθοδρομικούς αναρχοπαλαιοδεξιούς δέχεσθε;

 18. Στο κείμενό του «Ιπτάμενοι δίσκοι, η διαδικασία της ύλης και της ενέργειας, επιστήμη και σοσιαλισμός» (γαλλικό πρωτότυπο: Les Soucoupes Volantes, le processus de la matiere et de l’energie, la science et le socialisme), ο Ποσάδας υποστήριξε ότι τα ΑΤΙΑ δε μένουν πολύ καιρό στη Γη, διότι ούτε ο καπιταλισμός ούτε ο σταλινισμός ενδιαφέρουν τους πιλότους τους. Το βιβλίο αυτό κλείνει με το κάλεσμα σε όντα από άλλους πλανήτες να παρέμβουν και να συνεργασθούν με τους γήινους για να ξεπερασθεί η δυστυχία. Πρέπει να τους καλέσουμε να χρησιμοποιήσουν τους πόρους τους για να μας βοηθήσουν

 19. Κανάλι, επανόρθωσα

  Νικόλα οκ, η επόμενη εθνολαϊκιστική εκδήλωση θα είναι χειμερινή και στην Αθήνα. Οπισθοδρομικοί να είναι και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!

  Γιάννη, ευτυχώς δεν τα αποκάλυψες όλα και μου έχει μείνει υλικό…

 20. Παράθεμα: Επιτέλους, θα γίνει 21 Αυγούστου στην Κέρκυρα. « Κανάλι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s