στα ελληνικά

Πώς το λέμε στα ελληνικά; Ετσι:

[ via βαθύ κόκκινο ]

Ο σκοπός , όμως, αγιάζει τα μέσα:

» Σε τρία χρόνια από τώρα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίζει ένα βαρύτερο ακόμα φορτίο χρέους. Εντωμεταξύ θα έχουν θυσιαστεί οι θέσεις εργασίας και η οικονομική ανάπτυξη. Το μόνο που επιτυγχάνει το πακέτο σωτηρίας στην πραγματικότητα, είναι μια σημαντική αλλαγή στην ιδιοκτησία του χρέους. Καθώς το εθνικό χρέος της Ελλάδας μεταφέρεται από τους ισολογισμούς των τραπεζών στους ισολογισμούς των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, ο πραγματικός σκοπός της όλης επιχείρησης είναι η σωτηρία των Ευρωπαϊκών τραπεζών»

Πηγή: Ιστολόγιον

Advertisements

6 thoughts on “στα ελληνικά

  1. Φίλε Herr K.,

    Σήμερα, συμπέσαμε στο θέμα. Πέσαμε όμως από την καρέκλα, γιατί είχαμε την εντύπωση πως τ ο υ ς είχαμε τρίψει εμείς τη μούρη. Μέχρι που είδαμε το βιντεάκι…

    Τα λέμε

  2. Εμ, ο άλλος, ο βούδας, ο μανώλης; Έχει πάντα παραμάσχαλα τη γραμμή σαν να μην μπορεί να αρθρώσει δικό του λόγο και κουβαλάει πάντα ένα χαμογελάκι ηλιθίου που θα μπορούσε να το διδάσκει και σε σχολή δημοσιογραφίας.

    Πριν πολλά χρόνια γνώρισα τον πατέρα του από κοντά όπου είχαμε μια μικρή διαφωνία, για κάποιες φωτογραφίες που είχα δανίσει σατ ΝΕΑ και δεν μου τις έδιναν πίσω, που κατέληξε σε μικροκαυγαδάκι. Είχε άδικο αλλά και εγώ το τράβηξα λίγο πάρα πάνω. Δεν είναι δυνατόν να είναι πατέρας του… καμία σχέση.
    Ο άλλος ίσως, αλλά ο μανώλης απαπα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s