Σωθήκαμε !

 

Το συμπέρασμα από μπλογκ της γαλλικής Libération:

Αποφασίστηκε ότι δεν θα δοθούν δάνεια με χαμηλά («επιδοτούμενα») επιτόκια … Με άλλα λόγια οι αγορές θα συνεχίσουν να κερδοσκοπούν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Advertisements

7 thoughts on “Σωθήκαμε !

  1. Κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε ανόητοι και πιστεύουμε ό,τι μας λένε. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα εξελίσσεται μια τεράστια εκστρατεία προπαγάνδας για να μην αποσύρει και ο τελευταίος τα λεφτά του από τις ελληνικές τράπεζες. Γι’ αυτό μας πλασάρουν ως επιτυχία μια συμφωνία που δεν μας προσφέρει τίποτα. Η απόφαση του Τρισέ ήταν ήδη γνωστή εδώ και καιρό. Οι δε ηγέτες δεν συμφώνησαν κάτι θετικό για εμάς, απολύτως τίποτα.

    • Ενώ εσύ τι προτείνεις, πού να τα πάμε τα λεφτά; Λιχτενστάιν, Κύπρο, Λουξεμβούργο;
      Αντί να ανάψεις ένα κεράκι στον Τρισέ που ουσιαστικά εγγυήθηκε τη μη χρεωκοπία της χώρας, κάθεσαι και μιλάς για «προπαγάνδα» να μην αποσύρουμε τα λεφτά; Μα είστε σοβαροί τελοσπάντων;

  2. Καβαλάρης της Αποκάλυψης θα εννοείς, Μανιτάρι;

    GR, πέρα από την ανοησία: είναι το δίλημμα του φυλακισμένου, σε συνδυασμό με την «οικονομική θεωρία της δημοκρατίας». Πολλοί συμπολίτες μας νομίζουν ότι το κόστος της ενημέρωσής τους για τα πολιτικά είναι πολύ υψηλό σε σχέση με την απόδοσή της. Αυτό μπορεί και να ίσχυε στο παρελθόν, τώρα όμως δεν ισχύει.

  3. Με δυο λόγια: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Επομένως; Η πρότασή μου στην προηγούμενη ανάρτηση. Ανοικτός είμαι για κάθε άλλη πρόταση. Με τον όρο να είναι ΑΠΑΤΥΞΙΑΚΗΣ προοπτικής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s