Σε καλό σας!

Φοβερό χιούμορ από την «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» η οποία όχι μόνο ανέλαβε, με τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία, την ευθύνη για τον εμπρησμό του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη (!), την Τετάρτη, αλλά και τον αιτιολόγησε με αυτά τα λόγια:

«Εγκαινιάσαμε τα νέα μέτρα καταστολής τοποθετώντας εμπρηστικούς μηχανισμούς στα πολιτικά γραφεία του βουλευτή της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη Τα νέα μέτρα θα έχουν την ίδια τύχη. Τα θεμέλια του καθεστώτος της εκμετάλλευσης και της υποταγής θα τρίζουν και πάλι συθέμελα.”

Ο Κ. Μητσοτάκης έδειξε κι αυτός ότι δεν στερείται χιούμορ και  μάλλον θέλει να κλέψει το ψωμί του Πιτσιρίκου. Από τη σατιρική Ελευθεροτυπία:

Στο γεγονός ότι υπερασπίστηκε το δικαίωμα των καταστηματαρχών να ζουν ελεύθερα και να εργάζονται σε περιβάλλον ασφαλείας αποδίδει την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού ο βουλευτής της Ν.Δ. “Την προηγούμενη εβδομάδα θύματα ήταν απλοί καταστηματάρχες της Αθήνας, τους οποίους υπερασπίστηκα με σθένος”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Οι πολίτες απαιτούν περισσότερα. Απαιτούν ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να επιβληθούν ο νόμος και η τάξη. Την επιβολή του νόμου και της τάξης θα συνεχίσω να την υπερασπίζομαι με κάθε κόστος”.

Το κοινό της ΕΑΔ και του ΚΜ τους είναι ευγνώμον.

Advertisements

64 thoughts on “Σε καλό σας!

 1. έτσι είναι οι άνθρωποι, αχάριστοι. Δεν εκτιμούν τον τίμιο αγώνα και το ηθικό παράστημα που επιδεικνύει ο Κυριάκος και του βάζουν γκαζάκια.
  Τι να πεις, σκέτη απογοήτευση.

 2. Ναι, δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Κάποτε θα βάζουν και διαφημίσεις: «Επιλέξαμε στο πρόσωπο του Χ να χτυπήσουμε – fujitsu – τους μηχανισμούς καταστολής – ο οτέ μάς ενώνει»

 3. Γινήκανε τα βαφτίσια.

  ΑΝΤΑΡΣΙΑ
  ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  Δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής,
  κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας

 4. Οι διαχωρισμοί των παλαιών δογμάτων αίρωνται κάθε λεπτό που περνάει.
  Πολύ σύντομα θα το διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια.
  Γράφουμε Ιστορία και γουστάρουμε!

 5. δλδ Τροβατόρε, ΑΝΤΑΡΣΥΑ? ανορθόγραφα?
  και δλδ θες να μου πεις πως τα καταφέρατε? πως θα αντέξετε τρεις μήνες για να το διαλύσετε το μαγαζί αμέσως μετά? :)

 6. Κρότ
  Και η Ανταρσία μιά ανορθογραφία είναι.
  Τρείς μήνες μας δίνεις?
  Τί να κάνουμε?
  Έτσι είμαστε έμεις!
  Δεν είμασται για χόρταση!

  Μάνο
  Βάλαμε όλη τη «γραμμή» στον τίτλο και θα την μοιράζουμε σε κάρτες για να μην γράφουμε κάθε τόσο προκυρήξεις.

 7. Μεγειά (διαβάζω πάντως ότι το ΕΕΚ έχει επιφυλάξεις. Απώλεια !).

  Νομίζω όμως ότι για να φτάσει το αντικαπιταλιστικό μήνυμα στο λαό, χρειάζεται κι ένα πρόσωπο νέο, ωραίο και άφθαρτο που θα προσωποποιεί το όραμα του κομμουνισμού. (Σκέπτομαι τη Θέκλα, αν η ατζέντα της δεν είναι πλήρης)

 8. Τροβατόρε, σας ξέρω, μη νομίζεις. Σας ξέρω αρκετά. Άντε να αντέξετε μέχρι τα μπάνια του λαού. Από Σεπτέμβρη πάλι χώρια.

  Πάντως πάλι καλά που δε θα μοιράζετε προκηρύξεις. Άμα είναι όπως τις θυμάμαι δλδ…

  Χερρ Κάππα, κι εγώ νέο ωραίο και άφθαρτο πρόσωπο είμαι! Κι είμαι και της ίδιας γενιάς με ξέρεις ποιον!

 9. χερκάπα
  Δυστυχώς η θέκλα γουστάρει αυτόν τον ξενέρωτο τον Τσίπρα με το ανθρώπινο πρόσωπο.
  Εμείς είμαστε κουκουλοφόροι και δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει όταν πέσουν οι μάσκες.
  Άσε που τα καταφέρνουμε να ζούμε και χωρίς πολλούς-πολλούς «εκπροσώπους».

  Κρότ
  Μιά αγάπη για το καλοκαίρι…
  Δεν είναι και μικρό πράγμα.
  Εμένα οι αγάπες μου διαρκούν άλλες φορές ελάχιστα και άλλες πολύ (σε κάθε περίπτωση, για μια αιωνιότητα) Παρόλα αυτά, μια ζωή «θνησιγενές σχήμα» με ανεβάζουν, «θνησιγενές σχήμα» με κατεβάζουν.
  Μην μου το κάνης και εσύ.
  Δεν θα το αντέξω.

  Οσο για τις προκυρήξεις συμφωνώ απολύτως. Δεν θυμάμαι να έχω καταφέρει να διαβάσω καμιά ολόκληρη. Όταν τα καταφέρω τότε νομίζω ότι θα αλλάζουν τα πράγματα στα αλήθεια.

 10. Kύριε Κάπα,
  με τιμά τα μάλα η πρόταση και η περιγραφή, και δέχομαι ευχαρίστως να σας βάλω στην ατζέντα μου, καίτοι πολυάσχολη.
  Επίσης, πέσατε διάνα στην επιλογή: είμαι το κατάλληλο πρόσωπο (όχι μόνο φρεσκάδας, ομορφιάς, αφθαρσίας και χάρητος μα, κυρίως, λόγω χαρακτήρος και κατάρτισης) για να μεταφέρω το μύνημά σας στο λαό. Σας υπόσχομαι πως θα το συνοδεύσω και με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, και πολυτελή μπουφέ. Ανάρπαστοι θα γίνουμε.

  Τροβατόρε, η Θέκλα είναι και του σαλονιού και του λιμανιού, αγόρι μου. Γουστάρει και τα ομορφόπαιδα με τη μωρουδιακή φάτσα και τους αξύριστους και καταϊδρωμένους αγωνιστές που μάζονται κάτω από την κουκούλα (είναι Lacoste, τουλάχιστον?). Και κυρίως, γουστάρει εσένα που είσαι ευαίσθητη ψυχή και ποιητής!

  Κρότκαϊα, παρακαλώ να μη φυτρώνετε εκεί οπου δεν σας σπέρνουν, εντάξει?
  Με το που ακούσατε κομπλιμάν κι ενδιαφέρουσα πρόταση για άλλη γυναίκα αμέσως να ορμήξετε σαν αρπακτικό να μου κλέψετε τη δόξα και να καυχηθείτε για την ομορφιά και τη φρεσκάδα σας. Μα τι αγωνία πια!…
  Χαλαρώστε, δεν υπάρχετε ΜΟΝΟ εσείς στον κόσμο. Και να μην χώνεστε σε υποθέσεις άλλων τη στιγμή που δεν σας αφορούν. Να δείτε έναν ψυ, κοπέλα μου, διακρίνω ένα σοβαρό κόμπλεξ κατωτετότητος που θα έπρεπε να σας ανησυχεί και χρήζει ιατρικής φροντίδος.

  Καλημέρα σας, πάω για πρόβα.

 11. Θέκλα, σας το χαρίζω, αγαπημένη, το πολυσυλλεκτικό άθροισμα γκρουπούσκουλων. Κορόιδο σας πιάνουν! Γουρούνι στο σακί σας δίνουν!
  Το’χετε δει αυτό το πράμα του οποίου σας προτείνουν να ηγηθείτε; Είναι πολύ λίγο για σας, αγαπημένη!
  Θέλουν να σας ξεφτιλήσουν!

  Τροβατόρε, για να καταλάβεις, εγώ δεν διάβαζα ούτε καν αυτές που είχα γράψει η ίδια.
  Πλην όμως, οι επικλήσεις «μη μου το κάνεις κι εσύ» δεν βοηθούν.
  Καλύτερα να πάψετε να το κάνετε οι ίδιοι στους εαυτούς σας λέω εγώ. [Για να μην καταλήγουν και οι πρωην προκυρηξογράφοι στα σπίτια τους, λέμε τώρα.]

  Σας αρέσει η κουκούλα μου; (η σωστή ερώτηση είναι: μοιάζει με κουκούλα αυτή η μουντζούρα?)

 12. Μωρέ ας το πάρω εγώ στα χέρια μου και θα δείτε τι έχει να γίνει. Εδώ ολάκερο θίασο εξημέρωσα, στα γκρουπούσκουλα θα κολώσω? Δεν την ξέρετε καλά τη Θέκλα, νομίζω.
  Σεβασμός!

  Γυναίκες, κύριε Κ. Γυναικάρες, μάλιστα!!! Έχετε αντίρρηση?????????

  Τροβατόρε, δεν άκουσα τι είπες, μπέιμπι…

 13. Καλημέρα κύριε Κάπα.
  Είδα κόσμο και μπήκα.
  Τι κανονίζετε εδώ?…
  Βλέπω είστε μια χαρούμενη παρέα, ε;
  Καλά, θα πάρω το Μάνο εγώ και θα πάμε για ούζα στο Ακταίον. Κι όταν τα βρείτε εσείς μας παίρνετε τηλέφωνο και βρισκόμαστε όλοι μαζί στης Φαίης.

  Μαντεμουαζέλ Θέκλα, ελπίζω να μην έχετε αντίρρηση για την παρουσία μου στο νησί… Θα είμαι διακριτική κι ευγενεστάτη! Κι επίσης, θέλω αυτόγραφο, με την άδειά σας φυσικά.

 14. Θέκλα, σεις το επιλέξατε. Καλά ξεμπερδέματα, καλή μου!

  Χερρ Κάππα, άμα θέτε βάλτε ένα ντισκλέημερ στο μαγαζί που να λέει πως «απαγορεύεται η είσοδος στις γυναίκες».
  Να δω ποιος θα πατάει εδώ μέσα, μετά!

 15. Έτσι σε θέλω κούκλα μου γλυκιά! Μόνο να μπεις με φόρα γιατί πρόκειται να πάρεις πολλούς σβάρνα, προς απόσυρση. Και μετά θα σου φέρω και τα ξυριστικά σου να γένεις όμορφη! Και αφού θα ξεμπερδέψουμε με δαύτους θα βροντοφωνάξουμε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! Έτσι, ωσάν άλλη Μπουμπουλίνα! Γιατί αυτοί πιο πολλά ξέρουν για κάτι ‘φαγωμένους’ γυαλάκιες Ρώσους κι οβριούς παρά για τα παλικάρια μας, το Μάρκο, τον Ζάππα τον Ευαγγέλη, καλή του ώρα, και τόσους άλλους………….

  Μη μασάς από τα λόγια του μικρού σπίρτου! Δε θα σε ξεφυτιλίσει κανείς! όλοι θα δουν τη γενναία σου ψυχή και θα υποκλιθούν! όλοι υποκλίνονται μπροστά στο γνήσιο, στο γενναίο! Κι οι γυναικούλες θα’χουν παράδειγμα προς μίμηση! Εσένα! όχι κάτι κοκαλιάρες που τις κολάν στα τζάμια του χόντος (χόντος, χούντις … κ. Κ κάντε κανα σαπόρτ στου Ξυ γιατί μ’αυτά που γράφει θα μείνει αυτός μόνος με τον χλιό ;) )

  κ. Κ τον Συν δεν τον σώζει ούτε η κούκλα μας η Θέκλα! Αυτοί ήδη γράψανε το 5 μπροστά (%)! Καταρρέουν! Θα τους κρατικοποιήσουμε κι αυτούς ;)

  έρρωσθε

 16. Χρόνια πολλά και στις Ευαγγελίες, κ. Κ!

  Καλά αυτός ο Κροτ πρέπει να ήταν στις συμπλοκές στο Παρίσι ε!; για τις δηλώσεις του Πάπα! Αλήθεια ωρέ Κροτ ήσουν; Κι αν ήσουν μοίραζες κι εκεί Stop!??

  κ. Κ το ήμισυ της βουλής μου είναι πραγματικότητα (5%)! Τώρα να σπάσει στα δύο και το κλείσαμε το μαγαζάκι τους…

 17. η τάση στο εσωτερικό μπορεί να ήταν ορατή καιρό πριν αλλά οι Alco-holic μετρήσεις δίνουν τάση όχι του εσωτερικού αλλά του πόπολου το οποίο μάλλον ‘κοιτάει’ στον Δεκέμβρη….

  Αντώνη με λένε κροτάκι αλλά φχαριστώ για τις ευχές! Συγνώμη για το πείραγμα αλλά ακόμη γελάω με το σχόλιο του ανυποψίαστου εικονικού αυτόχειρα σε άλλο ‘οίκο’…. Τι έγινε δε βγήκες για σινεμά ακόμη? Αλήθεια, τρως ποπ-κορν καθώς βλέπεις την ταινία ή δε το συνηθίζεις?

 18. Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά?
  Ποιός είναι αυτός ο βάγγος που πειράζει την κροτ?

  Κρότ
  Είμαι μαζί σου. Όποτε πας να πείς κάτι σου την πέφτει αυτός ο άθλιος ο χερκάπας.

  Καλά δεν ντρεπόσαστε?

 19. Βάγγο (άκου βάγγο!)

  Της Κρότ της έχω φυλάξει όλες τις ταινίες μικρού μήκους του φεστιβάλ Δράμας για να τίς δούμε μόνοι μας και να φάμε και απο μιά λεκάνη πόπ-κόρν.
  Εσύ τί ανακατεύεσαι.
  Αμορόζος ρε! Ναί αμορόζος!
  Ορίστε μας!

 20. Χε χε χε, καλή διχτυά και σήμερα. Μιλάνε όλοι εδώ μέσα σαν να είναι στην Αθηναΐδα. Εκτός από το θίασο της Θέκλας, όλοι οι άλλοι είναι μπήτι παλαβοί.

 21. Πάλι σωστές πληροφορίες, Πληροφοριοδότη

  Εχω την εντύπωση ότι ο ΣΥΝ άρχισε να πέφτει από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και μετά, οπότε ο χειρισμός των εθνικών ζητημάτων από Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ έδειξε την «υπευθυνότητά» τους σε αντίθεση με την «ανευθυνότητα» του ΣΥΝ

 22. Πες τα βρε Πληροφοριοδότη!
  Μόνο εσένα σου κόβει εδώ μέσα τελικά. Όλοι οι άλλοι είναι ντιπ για τα πανηγύρια λέμε…

  Τροβατόρε, θα τα πληρώσεις όλα αυτά, στημένη σου την έχω…
  Τον πρώτο μπότη στην κεφάλα θα τον φας!!!!

 23. Χερρ Κάππα, εμένα μου είπε ένα πουλάκι πως το σάββατο το βράδυ θα βαφτίσετε το τυρί μαρούλι και η νηστεία θα κάνει πως δεν βλέπει.

  (Βάλτε μου ένα συγκεκριμένο όριο λέξεων και υπόσχομαι να το υπερβαίνω κατά πέντε μόνον).

 24. Κροτ, Θέκλα,
  ελάτε να εξαφανιστούμε κανα δυο μέρες, να δούμε τι θα απογίνει το μπλογκ.
  Φαντάσματα θα γεμίσει, βρε Χερ Κάπα…
  (άλλη γυναίκα παίζει?)

 25. Θα πάρω αυτό (απο αθενς βόις):

  ΕΚΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΣΗ – GHOST BUSTING

  Ερευνητική ομάδα αναλαμβάνει διώξεις φαντασμάτων από οικίες και λοιπούς χώρους. Μεγάλη εμπειρία, άρτιος τεχνικός εξοπλισμός. Η υπηρεσία δίνεται δωρεάν λόγω ερευνητικού προγράμματος. Τηλ ****** Αιδ. Δημήτριος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s