Πήγα «βλαχάκι» και με κάνανε «εξουσία»

 

Το κατάλαβα όμως. Είδα ότι αυτά που έχασα ήταν πιο πολλά από αυτά που κέρδισα

Advertisements

8 thoughts on “Πήγα «βλαχάκι» και με κάνανε «εξουσία»

  1. Βαρέθηκε ο άνθρωπος τη Λαμία όπου όλοι τον ήξεραν και θέλει να κατέβει στην ανωνυμία της Αθήνας… Ασε που τον πότιζαν και μπόμπες στα μπαρ…

  2. Χερκάπα, άσε το σχόλιο για Ζητούνι και έλα για Ρεσινίκο όπου αντί για μπόμπες θα βρεις κορμοφάνελες, ξεχασμένους Καρπόζηλους, πιπιρίνια, σαπουνέ χαλβά και (παράνομο) σπληνάντερο ή έστω κοντοσούβλι…. Η προτροπή από τη ξαδέρφη Χερβήτα ενόψει πεντηκοστής.

  3. Μάλλον Μάνο. Μετανόησε όμως ! (στην Αθήνα είναι καθαρά;)
    What is Ρεσινικο, Κακαρά; Σπληνάντερο, κοντοσούβλι; Ασε, θα το ρίξω στην πλάκα για να μην φανεί ο καημός μου.

  4. Περιοχή πλατανοκαλυμμένη έξω απ’ τα Χάνια, γεμάτη τσιγγάνους, πλανώδιους παζαριώτες, χαλβαδοπωλητές, τσικνολάτρες, γκλιτσοκράτορες, κουδουνοφτιάχτες, νυφοπαζαριώτισες, στανοεξωπλισμούς, προικοπωλητές, προικοθήρες, προικισμένους πολιτικοαναλυτές, γανωτζήδες, τροχατζήδες, νοσταλγόπληκτους τέως ζωοπανηγυριστές, πιπιρινοσφυριχτάδες, τραπουλοσχίστες, παπατζήδες, παλαιστολάτρες, ροδέμνοστες κοκινομαγουλοχανιώτισες, βαργιανοτσελιγγοπούλες, λωλανοπλανεύτρες παλιοχλωμίτισσες…να σταματήσω λέω Χερκάπα..άκρη δεν έχει ο Ρεσινίκος…αρχή δεν έχει η μνήμη….άσε την πλάκα κι ας φανεί ο καημός….

  5. Τελικά Τρεμπλ το πανεπιστήμιο μάλλον γίνεται κάτι σαν στρατός: σε προετοιμάζει για τη ρίαλ λάιφ (κομπίνα, βύσμα, πελατεία)

    Και που είναι ο αυτός ο Ρεσινίκος, Κακαρά; Σαν το Γιουκαλί του Κουρτ Βάιλ μου ακούγεται («το Γιουκαλί είναι ένα μέρος που ξεχνάς όλα σου τα βάσανα, είναι το νησί της ελπίδας, είναι σαν αστραπή μέσα στη νύχτα, είναι η λύτρωση που μας περιμένει…τελικά όμως το Γιουκαλί είναι όνειρο, δεν υπάρχει Γιουκαλί και η καθημερινότηατ συνεχίζει να μας παρασύρει»)

  6. Πριν αντικρύσεις τα Χάνια φεύγοντας απ’ τον τόπο εξορίας των Μαριόλων της αρχαίας Σπάρτης πέφτεις στο Ρεσινίκο- όπου πλατάνια που δε φαίνονται οι κορφές τους και νερά από αρχαίες πηγές- θα μας βρεις εκεί με την ξαδέρφη σου Χερβάλια και τους ντοκρορόπληκτους παζαριώτες, να παζαρεύουμε τα αυθεντικά Κάλβιν Κλάιν σε μάθημα ονοματολογίας των εικοσιτεσσάρων κουδουνιών της σειράς Ντο Ρε Μι, απ’ τους τελευταίους κυπροκατασκευααστές των Σαλώνων. Το Γιουκαλί το ψάχνουμε όλοι μα ο Ρεσινίκος δεν είναι σαν την Αηδονόπιττα, άντεξε Χερκάπα σε φθορές και αμφισβητήσεις, γιατί εκεί ξαναγυρνάμε κάθε Πεντηκοστή για κορμοφάνελες, πιπιρίνια και μαλλί της γριάς. Μεθαύριο το πρωί, έλα και συ και οι φίλοι σου κι αν δεν έχει κοντοσούβλι ο Ρε-σι Νίκος θα ‘χει η Βάρ-Γιαννη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s